Together We CAN!

A Café Csoport külföldi hálózata, a Café Affiliate Network két éve jött létre. Kiválasztottuk, meglátogattuk, kiszűrtük, leszerződtük azt a 36 ügynökséget, amellyel 4 korridorban, 15 országban tudunk szolgáltatni.

Március 28-29-én igazi mérföldkőhöz ért a Café CAN, hiszen bemutatkoztunk egymásnak, s együtt gondolkodtunk, megmutattuk magunkat, tanultunk, inspiráltuk egymást, lelkesítettünk, üzleteltünk, szórakoztunk. A hálózatunk ügynökségeitől érkező 45 szakember megannyi baráttá vált a két nap alatt, az e-mail címek mögé élmények, valós, szerethető emberek költöztek. Közös terveket szőttünk, melyek az elkövetkező időszakban valóra válnak majd.

A Café CAN meeting résztvevői a jövő üzeneteit hordozó papírrepülőkkel

A Café CAN meeting résztvevői a jövő üzeneteit hordozó papírrepülőkkel

Ritkán érzi az ember annak a felelősségét, hogy valamit ő maga formál. Olyan lesz, amivé teszi. Ha ügyes, mindenki tátott szájjal csodálja, ha béna, hát csendes a bukás. Pont ez volt az izgalmas és rettenetesen lelkesítő ebben a találkozóban. Tudtuk, hogy minden rajtunk múlik, egyenként, csapatként, közösségként. Mi, cafésok vagyunk a szellemi magja ennek az új, nagyobb közösségnek, és nekünk kell lelkessé, elkötelezetté tenni a többieket. Élmények, emberek, sztorik, érzelmek fonódnak egyre szorosabban össze a nagy, szerethető, és egyre több értéket képviselő új közösségben, melyben a Café magyarországi csoportjához hasonlóan szakmai és emberi értékek, egymás megbecsülése és tisztelete az összetartó erő. Együtt nagy dolgokra vagyunk képesek!

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson