Café hírlevél újratöltve

A Café arculatváltása és a Coffein blog redizájnolása után megújult hírlevéllel is jelentkezünk. A blogról és a hírlevélről a legfontosabb információkat itt találod!

Az idei tavasz-nyár a megújulás időszaka a Café Communicationsnél: első lépésként korábbi arculatunkat új, dinamikus dizájnnal váltottuk fel, majd a céges Coffein blogon végeztünk egy kis ráncfelvarrást. Az új megjelenéshez és domainhez friss tartalom is dukál: az oldalon elsősorban olyan, a kommunikációs szakmát érintő híreket, érdekességeket olvashatsz, amikbe nem biztos, hogy belefutsz a napi internetezés közben. A témák széles skálán mozognak: a Social Médiától kezdve, a piaci körképen át a tartalommarketingig bezárólag naponta jelennek meg friss bejegyzések a blogon.

Top Stories hírleveleink is e témák köré épülnek, így terveink szerint minden hétre jut valami érdekesség, hír, szakmai vélemény, ami a kommunikációval foglalkozókat érint. Mindezeken felül ismét elindítjuk Boom hírlevelünkkel, amelyben a Cafét érintő legfontosabb eseményekről, díjakról, tendernyerésekről, valamint legfrissebb kampányainkról is beszámolunk.

Úgy gondoljuk, a Coffein blogon helye van minden olyan témának, ami foglalkoztatja a kommunikációs szakmát, így ha van bármilyen ötleted, javaslatod, miről is olvasnál szívesen, ne fogd vissza magad, jelezd bátran észrevételeidet! A hírlevélre az oldalsávban tudsz feliratkozni, míg a leiratkozáshoz használd a kiküldött levélben található hivatkozást!

Most már mindent tudsz, jó szórakozást a Coffein bloghoz és hírlevélhez!

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson