Kreatív megoldások a köztéri hirdetésben

A nyár is hemzseg az ötletesebbnél ötletesebb out-of-home megoldásoktól. Íme a legjobbak:

1. Bicilight kampány a pécsi Leonardo-kiállításhoz

Július elejétől egészen augusztus 4-ig bukkannak fel az ország különböző pontjain a szárnyakkal felszerelt négykerekű biciklik. Pécs mellett Budapesten, Veszprémben, a Balatonnál és a Velencei-tó környékén hirdetik a mozgó plakátok minden idők legnagyobb Leonardo-tárlatát.

Forrás: Well PR

2. Interaktív hirdetőtáblák a Tescoban

Videófalat állított fel a Tesco-Extra az angliai Lincolban, ami a legújabb promóciókat és a közösségi oldalakon megjelenő bejegyzéseket mutatja. Az I-LED hirdetőtábla napsütésben is jól olvasható, a vásárlók pedig akarva akaratlanul is belebotlanak a bejáratnál.

Forrás: Output Magazin

3. 3D „plakát” a Malmö Fesztiválon

Az augusztusi Malmö Fesztivált népszerűsítő installáció elkészítésén 14 ember 900 órát dolgozott, de a végeredményt látva egyértelműen megérte a befektetett munkát. A már-már művészi alkotásnak számító hirdetés felülről nézve igazán látványos, és különlegessége, hogy a látogatók fel is mászhatnak rá.

fesztiválposzter 3D

4. Szállás a hajléktalanoknak és köztéri hirdetés egyben

Egy szlovák építészeti cég az autópályák mellett húzódó hirdetőtáblák szociális célokra való felhasználását álmodta meg. A belső térbe minden befér, amire igazán szükség van: konyha, asztal, ágy, szekrény és fürdőszoba, természetesen minden a lehető leghelytakarékosabban van elhelyezve.

hajléktalanoknak lakás

5. Dizájnos ATM-ek melegfesztiválra

A Cannes-ban díjat nyert ATM dizájn egy ausztrál bank támogatásával jött létre, akik igazi élménnyé szerették volna varázsolni a pénzfelvételt. Az unikornisokkal, hercegnőkkel és szivárványokkal díszített automaták egy helyi melegfesztivált népszerűsítettek, és olykor egy-egy kedves szóval szórakoztatták az ügyfeleket, mint például „Szia szépségem!”, vagy „Légy büszke magadra!”.

gayTM

6. Google Outside London utcáin

Mintegy 100 buszmegállóban és 60 metróállomáson helyezett el a Google olyan képernyőket, amik folyamatosan információkat szolgáltatnak a közelben lévő nevezetességekről, de filmeket is ajánlanak a helyi mozik műsoraiból, sőt abban is segítenek, hogy szükségünk lesz-e délután esernyőre.

GoogleOutside-20131106080559595

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson