Mit nézünk ősszel?

Újabb sztárok és nyertesek születhetnek, hiszen több nagyszabású produkcióval is készül a TV2 és az RTL az őszi hónapokra. Lesz összeköltözős, főzős, énekes, szabadulós és még robbantós is.

ének isk

Augusztusban indul Az Ének Iskolája a 3. évaddal. A második évad döntője a legnézettebb műsor volt az adás hetében a teljes lakosság körében és a 18-59-es célcsoportban is, ahol 25,2%-os közönségarányt ért el.

boom!

A BUMM! a TV2 új, kirobbanó vetélkedője, ahol négyfős civil és celeb csapatoknak 8 bombát kell hatástalanítaniuk a kvízkérdések helyes megválaszolásával. Nyolc kérdés, nyolc jó válasz, akár nyolcmillió forint nyeremény a TV2 kirobbanóan izgalmas vetélkedőjében. Keshet International formátuma ősszel kerül adásban 43 epizóddal hétköznap főműsoridőben.

rising star

November és február között 14 adáson keresztül szavazhatunk a Rising Star énekes tehetségkutatóban kedvenceinkre. Az új formátum egyik különlegessége, hogy nagymértékben épít a modern technológiákra és a világhálós közösségekre. Az SMS-szavazás helyett egy mobil applikáción keresztül történik a nézők véleménynyilvánítása, amely a show minden másodpercében új fordulatot hozhat.

startban star

Jön a Sztárban Sztár második évada, a zsűriben: Liptai Klaudia, Bereczki Zoltán, Hajós András és Majka. Szeptember és október között 8 adáson keresztül 12 ismert énekes/színész/előadóművész változik át minden egyes alkalommal.

konyhafonok

Az RTL sem marad új műsorok nélkül: ősztől új főzőshow, a Konyhafőnök indul Mautner Zsófi szakértésével hétköznap főműsoridőben. A 36 játékosból egy nyertes 10 millió Ft-tal és fantasztikus lehetőségekkel lesz gazdagabb.

celeb vagyok

A csatorna feltámasztja korábbi sikerműsorát, a Celeb vagyok, ments ki innent! A 3. évaddal indul újra a dzsungeltúra.

Xfaktor

Az elmúlt években nincs RTL X-Faktor nélkül, így természetesen a tehetségkutató idén is folytatódik. Egyelőre nem publikus a mentorok személye, izgatottan várjuk, milyen lesz az idei casting.

VV7

Az RTL II-n a Való Világ 7. szériáját kísérhetjük figyelemmel, aminek berendelése az előző évad nézettségét tekintve nem meglepő.

A műsorok korábbi évadainak nézettségéről  a táblázatban (kattintásra megnő):

BB

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson