Ahol a készpénzfelvétel megváltoztatja az életed

Itthon, ha ATM-et használunk, egyedül a havi kétszeri ingyenes készpénzfelvételnek örülhetünk. Nem úgy Kanadában, ahol az egyik bank átalakított automatákkal fejezte ki háláját ügyfeleiknek hűségükért.

A kanadai TD Canada bank idén új szintre emelte az ATM szolgáltatását: a bankcsoport néhány kiválasztott automatája egy rövid ideig Automated Thanking Machine-ként működött, és pénzkiadás helyett ajándékokkal kedveskedett a kártyatulajdonosoknak. Az átalakított ATM a kártya beolvasását követően nevén szólította a tulajdonosokat, röviden elbeszélgetett velük, majd zárásként átnyújtott egy személyes ajándékot. Volt aki egy csokor virág kapott, másoknál viszont életre szóló élményt jelentett a meglepetés: így kapott Disneylandbe belépőt a családanya, aki még soha nem nyaralt gyerekeivel, vagy Trinidadba repülőjegyet egy idős hölgy, aki így meglátogathatta műtétre váró rákos lányát, illetve így végezhette el egy lelkes baseball-szurkoló a kezdődobást kedvenc csapata soron következő mérkőzésén.

A kampányt a TD Canada belső ügynöksége készítette. Nem tudni, mekkora büdzsét használtak, de talán nem túlzás kijelenteni, hogy az okozott öröm pénzben nem fejezhető ki. A befektetett összeg ettől függetlenül is megtérülni látszik, hiszen az internet felkapta az akciót: a fenti videót 10 nap alatt több mint 6 millióan nézték meg a Youtube-on, valamint a kampányról szóló első cikket is félmillióan osztották meg a Facebookon. Ez van, az emberek szeretik a mesébe illő történeteket és a meghatódott embereket.

Forrás: Cink.hu

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson