Hogyan tudod megkerülni a Facebook Messengert?

Mióta a Facebook bejelentette, hogy az okostelefonokra fejlesztett, hivatalos appjából világszerte eltűnik az üzenetküldési lehetőség, a felhasználók szinte őrjöngenek. Csak emiatt például az App Store-ban, bár az utóbbi idők legtöbbet letöltött alkalmazása lett a Messenger, az emberek egy csillagra értékelték az appot.

A külföldi sajtó pedig egyre inkább adja a tippeket, hogyan is lehet megúszni azt, hogy letöltsük a Messengert. Az egyik legkörülményesebb ötlet szerint, amikor a Facebook app felajánlja, hogy töltsük le a Messengert, azt fogadjuk el. Ám magát a letöltési folyamat végét ne várjuk meg, hanem szakítsuk meg azt, és ha ezután visszalépünk a Facebook appba, ismét tudunk üzeneteket olvasni, illetve küldeni. Kérdéses, meddig él még ez a módszer, hiszen várhatóan a Facebook a következő frissítésénél bezárja ezt a kiskaput. De egyelőre még Android is iOS-es készülékeknél is működik a trükk.

Ha valaki nagyon ódzkodik attól, hogy a Messengert használja, akkor viszont a legegyszerűbb megoldásként azt javasoljuk, hogy ne applikációkban gondolkozzon, hanem használja a böngészőjét. Ezen keresztül ugyanis még mindig tudunk csetelni.

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson