Karácsonyi reklámválogatás

Nincs karácsony karácsonyi reklám nélkül – tartja a mondás, így mi sem mehetünk el szó nélkül az ünnepekre készített reklámok mellett. Íme 5 jól sikerült videó az idei kínálatból, növekvő nézettségi sorrendben.

5. Freshpet: Karácsonyi lakoma
A állateledeleket forgalmazó Freshpet igazi állatos karácsonyi reklámmal állt elő, melyben kutyák és egy macska vacsorázik. A filmnek igazából semmi értelme nincs, de az emberkezű házi kedvencek igazán szórakoztatóak.

4. Apple: A dal
Hipszter unoka, aki egy régi bakelitlemez és a modern technológia segítségével duettet énekel nagymamájával. Érzelmes, és szerencsére a videó vége sem giccses.

3. Samsung: Karácsonyi álmok
Animációs film, amiben egy kislány álmát követhetjük nyomon, ahogy minden elképzelhető Samsung termék képernyőjén végigrepül. Az álom közepes, de a kivitelezés csillagos ötös.

2. Edeka: Kasszaszimfónia
Németország legnagyobb szupermarketében a rádió helyett a pénztárosok zenélnek: a vonalkód-olvasó pittyegő hangjával játsszák le a Jingle Bellst a vásárlók legnagyobb örömére.

1. John Lewis: Monty, a pingvin
Válogatásunk legnézettebb darabja a John Lewis áruház aktuális ünnepi reklámja, amelyben egy kisfiú legjobb barátjának, Montynak, a pingvinnek bizonyítja be, hogy miről is szól az önzetlenség.

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson