Dobogós a Café PR a Pr Toplistán

Harmadik lett a Café PR a Kreatív, az MPRSZ és a MAKSZ pr-tagozata által készített Pr Toplistán. Az először idén közzétett lista a pr-ügynökségek versenyeredményeit összegzi. A Café PR szoros versenyben, 1130 pontot elérve állhatott fel a dobogóra.

197783

A kiemelkedően sikeres 2013-as év után 2014 a változások éve volt. Ez összefüggésben van a Café Communications átalakulásával, valamint a Café PR frissen bevezetett rugalmas kapacitáskihasználást biztosító működési rendszerével és a kollégák megújult teljesítményértékelésével. “2015-ben tovább keressük az új lehetőségeket. Öröm számunkra, hogy 2014-ben is sikerült több új ügyfelet megnyernünk, és persze az is büszkeség, hogy ismét mi lettünk az Év Pr-ügynöksége” – mondta el Balaton Anita, a Café PR ügyvezetője.
197678

cafe_s

Nem ez volt az egyetlen fontos cafés hír a héten: reklámügynökségek kreatív versenyeken elért eredményeit összegző M-listán a Café Communications a 8. helyet szerezte meg, míg a Café autós ügyfele, a Porsche Hungaria a hirdetők között lett bronzérmes.

197762

Fotók: Kreatív

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson