A Café PR-t választotta az IKEA és a Media Markt

Mozgalmasan telt eddig az ősz a Café PR számára. Előbb az IKEA Magyarország, majd a Media Markt pr tenderét nyerte meg az ügynökség. A Café teljes körű szolgáltatást nyújt a svéd áruházlánc részére, vállalati és kereskedelmi közönségkapcsolat és kommunikáció területén, valamint kommunikációs kampányok lebonyolításában. A közös munka szeptemberben kezdődött.

ikeas

A Media Markt is a Cafét választotta magyarországi pr-ügynökségének:
„Piacvezetőként fontos számunkra, hogy a kommunikáció területén is a legmagasabb szakmai színvonalon működjünk. Alapos és körültekintő kiválasztási folyamat végeredménye volt a Café PR kiválasztása” – mondta el Német Károly Csongor, a Media Markt ügyvezetője.

mediamarkt

A Café PR november 1-től a vállalat elsőszámú sajtókapcsolataként, valamint kommunikációs és social media tanácsadó partnereként dolgozik majd. Az ügynökség támogatást nyújt a műszaki áruházlánc kommunikációs kampányainak tervezésében és lebonyolításában, a vállalat social media felületeinek működtetésében, valamint a management kommunikációs felkészítésében is – áll a közleményben.

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson