Felturbózták az O. K. Központ bogarát

Emlékeztek még az O. K. Központ számára felmatricázott fehér Bogárra? Lassan két éves projekt, de most volt szerencsénk találkozni a továbbfejlesztett autóval, amelybe bekerültek a már eredetileg is tervezett, de idő híján végül kihagyott extrák!

Új, egységesebb dekorációt is kapott a kocsi, nem kérdés, két év után erre szükség is volt, de a lényeg, mint annyi más esetben, itt is belül van:

IMG_20151103_130944

A projekt gazdájának elmondása szerint 22 db hangszóró került az autóba, természetesen komoly erősítéssel megtámogatva, mindezt ízlésesen, igényesen kivitelezve. Ezek közül külön kiemelném a hátulra beépített két nagyméretű Herz mélynyomót – elég nagyot szólnak:

IMG_20151103_130902

No és ne menjünk el szó nélkül a gombnyomásra kiemelkedő lapostévé mellett, amire rá lett kötve egy xbox, hogy a felnyitott csomagtartó mögött állva a különböző rendezvényeken a gyerekek se unatkozzanak.

IMG_20151103_131017

A fényben nem látszik, de alulra színes neonokat szereltek, merthogy egy vérbeli showcarral van dolgunk. Az O. K. Központ feltett szándéka volt már az autó kitalálásakor is, hogy a célcsoport számára releváns innovációkkal vonzza oda a kíváncsi tekinteteket, ahol csak megjelenik…

Ezt a kocsi tudni fogja, az biztos.

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson