Őszi cafés oklevelek

Több elismerést is hozott az ősz a Café számára: a Kreatív Magazin három versenyére is beneveztek a cafés cégcsoportok, és mindegyik megmérettetésen sikerült a döntőbe is bekerülniük. A tavalyi első helyezés után a Café Design idén oklevelet kapott a Mediadesign verseny print kategóriájában a Richter Gedeon számára készített Éves Jelentésért. A cég a kiadvány grafikai, tipográfiai tervezéséért, szerkesztéséért és nyomdai kivitelezéséért felelt.

A legjobb btl-megoldásokat díjazó Lollipop versenyen a szponzoráció kategóriában nyert Bronz díjat a Café Next az OTP Lakástakarék számára készített Lego Show printekért.

A rendezvényelemek kategóriában oklevéllel jutalmazták a Coca-Cola Pop Up Store egyedi drónmeghívóját.

Idén 100 éves a Coca-Cola kontúr palack, az ikonikus szülinapo…Magyarországról indítottuk 7 országot érintő körútjára a Coca-Cola Pop-Up Store-t. A nem mindennapi alkalomra drónokról érkező meghívókkal hívtuk fel az emberek figyelmét, akik így részesei lehettek ennek az egyedi, Magyarországon még nem látott eseménynek.

Szerző: Coca-Cola, 2015. július 5.

 

Öt döntőbe jutott pályázattal várja a Café PR a jövőheti Prizma díjátadóját, amely remélhetőleg a tavalyihoz hasonlóan díjakban gazdag lesz a Café számára.

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson