Influencerek fesztiváltippjei a Coca-Cola jóvoltából

Az idei fesztiválszezon sem érte felkészületlenül a magyar fiatalokat, akik a Coca-Cola új tinédzsereknek szóló platformján, a WOAH-n megjelent exkluzív videókból kaphattak képet arról, hogy mik az aktuális fesztiváltrendek, mit lehet sportolni az esti buli előtt és milyen kaját érdemes két koncert között kipróbálni.

A Coca-Cola 5 népszerű magyar youtubert kért fel, hogy mutassák be, adott témában milyen lehetőségeket kínál számukra egy fesztivál. Galcsik Győző az 5 legnépszerűbb videós kihívást, köztük a nevetés visszafojtását és az ice bucket challange-et teljesítette a Balaton Soundon.

Henry Kettner 5 különböző ételt próbált ki, BeniiPowa ötféle sportban ügyeskedett, míg RoyalSzabi a top5 divatrendnek járt utána.

Végül Karin Dragos az 5 legjobban használható felületet vette számban, amelyek leginkább helyettesíthetnek egy sminktükröt.

A videók exkluzív tartalomként jelentek meg a CokeStream helyébe lépő, a Where Only Awesome Happens mottót takaró WOAH oldalon. A youtuberek főszereplésével készült filmeket a Café Communications kreatívjai a Café Film stábjával közösen forgatták.

Fedőkép forrása: WOAH.com

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson