Nevet vált a Café Design

Brand Bar Communicationsre keresztelte át Simon Attila ügyvezető a tulajdonában lévő Café Design grafikai ügynökséget. Sem a cég profiljában, sem a munkatársak összetételében nem történt változás, Simon irányításával továbbra is márka- és cégarculatok, csomagolás és kiadvány tervezés, belső terek, valamint app és webdesign grafika tervezésére fókuszál a Brand Bar.

Ez a névváltás egy 14 éves történet lezárása is egyben. A Design sztorija a Café csoporton belüli 2004-es megalakulással kezdődött, az akkor kialakított erős kötelék az utolsó években két lépésben laza partneri kapcsolattá alakult át. Első lépésként Simon Attila 2016-ban megvásárolta a Café Reklám Café Designban lévő üzletrészét, 2017-ben pedig egy tőkeemelés alkalmával új tulajdonosként György Attila és Kis-Szölgyémi Ferenc is csatlakozott a Café Designhoz.

A névválasztást a szakember a kifejezések játékosságával indokolta: benne van egyszerre a könnyedség és a tudományos skálázhatóság is. „Olyan cég kívánunk lenni, aki kutatásokkal is megalapozott megoldásokkal segíti megbízóit, de a kísérletező kedv sem hiányzik belőlünk.”

Szarvas László, a Café csoportot összefogó holding cég, a Café Reklám Zrt. vezérigazgatója az együttműködés fennmaradásának lehetőségére helyezte a hangsúlyt, hiszen a Brand Bar szolgáltatása kiegészítheti a Café csoport tevékenységét.

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson