Készül a Nagy Facebook Körkép!

A szeretlekmagyarorszag.hu és Be Social csapata közös felmérést készít. A te véleményed is számít!

A Facebookot több mint hatmillióan használjuk Magyarországon, ami azt is jelenti, hogy a legnépszerűbb közösségi média csatorna nálunk. De vajon miért lógunk előszeretettel a Facebookon? Mit találunk itt, amit máshol nem? Mennyire nőtt túl a Facebook az ismerősökkel való kapcsolattartás lehetőségén? Többek között ezekre a kérdésekre keresik a választ.

Hogy pontosabb képet kapjunk arról, hogyan is viszonyulunk mi magyarok a Facebookhoz, a Be Social közösségi média ügynökséggel együttműködve a szeretlekmagyarorszag.hu elkészíti a Nagy Facebook Körképet. A felhasználói szokásokat vizsgáló kérdőívet úgy állították össze, hogy kiderülhessenek olyan információk, amik minden Facebook-felhasználót érdekelhetnek.

“Érdekes lesz megtudni, hogy milyen tartalmakkal találkoznak szívesen a felhasználók, és milyeneket kerülnének el – mondta Joanelli Tamás, a Be Social ügyvezetője. – “Mivel mi nem csupán szórakozási céllal vagyunk jelen a Facebookon, hanem számunkra fontos munkaeszköz is, van némi tapasztalatunk abban, hogy mi működik közösségi mémdia kampányokban, milyen megoldásokkal állhatnak elő márkák, hirdetők. Ez a Nagy Facebook Körkép segít pontosítani részleteket, ezért is várjuk kíváncsian az eredményeket.”

A te véleményed is számít!

Ha kitöltöd kérdőívet – ami nem igényel 5 percnél hosszabb időt -, te is segíthetsz megalkotni a körképet.

Kattints IDE!

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson