Nyárzáró ügyfélpartit tartott a Café

A Café cégcsoport az elmúlt években megszokottól eltérően, most nem nyárindító, hanem nyárzáró ügyfélpartit tartott szeptember 6-án.

A csoport tagjai – Café Communicatins, Café PR, Be Social, Café_CAN International – Seregély utcai székhelyére invitálta ügyfeleit és partnereit, hogy közös partival zárják a nyarat és ünnepeljék meg a magyar és nemzetközi iparági díjakat és elismeréseket.

A kertiparti Szarvas László a Café Reklám Zrt. ügyvezető köszöntőbeszédével indult. Laci beszédében megemlékezett Mérey Andiról, egy fantasztikus Cafés kollégáról, aki több, mint egy évtizedig volt a csapat nélkülözhetetlen tagja, és aki már négy hónapja nincs velünk. „Szörnyű űrt hagyott, amely nem betölthető, de példát is, amelyet követni igyekszünk legjobb tudásunk szerint, tisztességgel. „

Kiemelte, hogy a Café több mint 17 éve van jelen a piacon és dolgozik függetlenül attól, hogy 2001-ben milyen volt a médiapiac, milyen platformon üzentünk egymásnak, vagy mekkora volt a mobilunk. Olyan gyors és mindent átalakító változások zajlanak a világban, hogy nem tudhatjuk, milyen lesz mondjuk 17 év múlva.

A legfontosabb üzenet, hogy nem lehet megállni, haladni kell. Folyamatosan mozgásban kell lenni, hiszen átalakul a médiapiac, új csatornákon, új technológiákkal lehet elérni eddigi célcsoportjainkat, de közben már új generációk új fogyasztói lépnek a pályára.” – hangsúlyozta zárásként Laci.

A beszédet grillvacsora, majd Boogie koncert követett. A vendégek beállhattak a PIX fotobox elé, majd tánctudásukat tesztelhették a hajnalig tartó buliban.

Kattints a képekért!

A képeket Markó Richárd és Mladin Bence készítette.

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson