Stúdióvá alakítottak egy Audit a Cafésok

Az autó, ahogy eddig még nem gondoltál rá. Az új Audi A8 tökéletes zajszigetelését valós körülmények között tesztelte a Café Communications.

A világ nem mindig olyan csendes hely, mint szeretnénk, főleg nem a reggeli dugóban. Az új Audi A8 zajszigetelése kizárja a külső zajokat, ezért az autóban sem kell lemondanunk a nyugalomról. Hogy demonstrálja az autó tökéletes zajszigetelését, a Café Communications egy különleges rádióreklámot készített a reggeli csúcsforgalomban, amit a hátsó ülésen rögzítettek. A szpotot effektek és utómunka nélkül készítették, csupán az autó, egy szinkronszínész és egy hangmérnök segítségével.

“Amikor bemutatták az új Audi A8-at, kipróbálhattuk az autót, és egyből megfogott minket a zajszigetelése. Szerettük volna megmutatni a fogyasztók számára, hogy mennyire csendes az autó menet közben. Kézenfekvő megoldásnak tűnt, hogy stúdióként használjuk, de ehhez meg kellett oldanunk egy problémát. Sajnos a mikrofon állványokat nem úgy tervezték, hogy a hátsó ülésen rögzítsük őket, ezért építenünk kellett egy saját megoldást.” – mondta Szűcs Gábor a reklámmal kapcsolatban.

Hát igen, egy hátsó ülésen sok minden történhet. Még reklámfelvétel is.

Alkotók listája:

Megbízó: Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.
Brand: Audi
Termék: Audi A8
Brand manager: Mátrabérci Sándor
Marketing Manager: Faragó Norbert

Ügynökség: Café Communications
Kreatív igazgató: Csirke Dániel
Kreatív igazgató: Szűcs Gábor
Head of Art: Monori Bálint
Account Director: Balogh Renáta
Senior Account Manager: Véber Zsófia
Copywriter: Lázár Zsolt
Copywriter: Szász Dániel László
Art Director: Szabó Sancó
Gyártásvezető: Beszta Nóra
Gyártásvezető: May Gábor
Operatőr: Éry Márk
Hangmérnök: Bohács Tamás
Hangmérnök: Post Edison

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson