Megnyílt a Magnum Pleasure Store Budapest

Megnyitotta kapuit az első budapesti Magnum Pleasure Store, ahol a vendégek különböző öntetek és 13 féle szórat közül válogatva, exkluzív környezetben alkothatják meg saját Magnum jégkrémjüket. #magnumbudapest

A Magnum Pleasure Store Budapest megnyitásával a világ egyik legismertebb és legkedveltebb hűsító desszertje izgalmas új csavart kap: a roppanós csokoládéval és a lágy jégkrémmel fémjelzett finomságot a pop-up üzlet exkluzív környezetében immár saját ízlésünk szerint, magunk állíthatjuk össze, válogatva a legkülönbözőbb szóratok és öntetek, illetve csokoládé bevonatok közül. Az idei szezonban Közép-Európában kizárólag Budapesten elérhető Magnum Pleasure Store május 31-én nyitotta meg kapuit az Allee bevásárlóközpontban és várja vendégeit egészen szeptember végéig.

A pop-up üzletben a Magnum márkánál megszokott és elismert, magas minőségű és gondosan válogatott alapanyagokkal – a vanília jégkrém esetében például madagaszkári vaníliával – találkozhatunk, és biztosak lehetünk abban is, hogy a csokoládé bevonat kakaója is fenn­tartható forrásból származik. A Magnum Pleasure Store koncepciója Párizsban született meg 2012-ben, azóta szerte a világban számos nagyvárosban, így például New Yorkban, Londonban és Szingapúrban is bizonyított. A Magnum Pleasure Store koncepció megalkotói arra törekedtek, hogy napjaink igényeinek maximálisan megfeleljenek, és egy olyan egyedülálló gasztronómiai élményközpontot álmodtak meg, ahol merőben új formában, az egyéni ízlést maximálisan kiszolgálva, új ízek megismerésében elveszve élvezhetik a jégkrémeket a vásárlók.

A könnyen megközelíthető és egyedi kiszolgálással csábító, különleges élményt kínáló Magnum Pleasure Store Budapest kínálatának kialakításakor három szempontot vett figyelembe a Magnum csapata. Egyrészt a lehető legszélesebb réteg számára igyekeztek ízeket válogatni, hogy például a savanykás gyümölcsök kedvelői ugyanúgy megtalálhassák a számításukat, mint a kifejezetten édesszájúak. Ezen felül beemelték a kínálatba az izgalmas kombinációkra lehetőséget adó ízeket – például a kandírozott narancs és az étcsokoládé párosát –, és nem utolsósorban küllemre is érdekes összetevőket válogattak, így akár csokoládés gabonagolyóval vagy liofilizált málnával és eperrel is egyedibbé tehetjük jégkrémünket.

A vendégek összesen 13 féle szórat, háromféle csokoládé bevonat – fehér-, tej és étcsokoládé – közül válogathatnak és fehér- vagy tejcsokoládés Magnum csokoládékoronggal koronázhatják meg jégkrémjüket. A hazai ízpreferenciák és a trendek alapján a legnagyobb sikert a liofilizált gyümölcsöknek, a karamellizált mogyorónak és a keksznek, illetve a csak Budapesten elérhető fahéjas cukornak jósolja a Magnum csapata. Az üzlet ízkínálata a nyár folyamán folyamatosan változni fog, így az egyébként is elképesztően nagy számú ízkombináció – egy jégkrémre három szóratot is kérhetünk – soha véget nem érő kalandot ígér.

A Magnum Pleasure Store nyitásakor a kókusz chips, vörösáfonya, liofilizált málna, liofilizált eper, földimogyoró, almakocka, kandírozott narancshéj, fahéjas cukor, karamellizált mogyoró, csokis cukordrazsé, csokoládé forgács, keksz, csokis gabonagolyó szóratok között válogathatunk.

A Magnum Pleasure Store Budapest május 31-től szeptember 30-ig várja vendégeit az Allee bevásárlóközpontban hétfőtől szombatig 11 és 21 óra, vasárnap 11 és 19 óra között.

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson