1 OVA ezüsttel gazdagodtunk

Újabb díj a házban. Az OVA 2019-en ezüstöt nyertünk az OTP-nek forgatott csoportfilmért.

Július 11-én, csütörtökön tartották a Kreatív online videós versenyének, az Online Video Award (OVA) 11. díjátadóját az A38 Kiállítóterében. A versenyre, nevéből is fakadóan, olyan mozgóképes alkotásokat vártak a szervezők, amelyeket online, vagy mobileszközökön publikáltak. 64 nevezésből 31 jutott rövidlistára.

B) MÁRKÁZOTT ONLINE-VIDEÓS TARTALMAK  – 4. Bemutatkozó film / pr film – EZÜST

Pályázat: OTP Csoport – Az erő, ami hajt minket
Pályázó: Café Communications
Társpályázó: OTP Bank

Az OTP Csoport ma már nemcsak Magyarországon, hanem a közép- és kelet európai térségben is meghatározó szereplő. A bankcsoport a régió 10 országában van jelen és 40 000 munkatársuk 18,5 millió ügyfél pénzügyi igényeire kínál magas színvonalon megoldást.
A vállalat egy kisfilmben mutatja be, hogy bár sok országban vannak jelen, mégis közösen egy cél érdekében dolgoznak. A munkatársak energiája nélkül a cégcsoport nem érheti el sikereit, az igazi erőt tehát ők jelentik a vállalat számára.

A film koncepciója is ezt a gondolatot támasztja alá: “hobbink nem csupán kikapcsol minket, de olyan dolgokat is megtanulhatunk, amiket a munkánk során alkalmazhatunk is”. Az OTP alkalmazottak a szabadidőjükben végzett hobbijaikat, munkán kívüli szenvedélyeiket mutatják be. Ezek azok a tevékenységek, amelyek inspirálják őket a hétköznapokban is.

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson