Ismét Toplistán a Café

 

Február 11-én lezajlott az M+ lista és a PR Toplista díjátadója, ahol kihirdették a tavalyi év reklám- és PR-versenyeinek összegzett eredményét. Nagyon örülünk és büszkék vagyunk rá, hogy a Café Csoport tagjai idén is jelen vannak mind a két listán!

A PR Toplistán a Café PR, míg az M+Listán – a kreatív ügynökségek és a top kampányok mezőnyében – a Café Communications került be a legjobb 10 közé.

A kreatív ügynökségek versenyében a Café Communications 2843 ponttal a 6. helyezést érte el a tavalyi versenyszezon összesítése alapján. Ehhez az eredményhez elsősorban a Audio Studio – The radio experiment kampány járult hozzá, ami olyan nagy hazai versenyeken, mint az Arany Penge és a Hipnózis, valamint rangos nemzetközi reklámfesztiválokon szerepelt kimagaslóan: bronzot szerzett a London International Awardson, ezüstöt a Crestan, sőt egy aranyat és egy bronzot is elhozott az Epica Awardsról. Az M+Lista top kampányai között pedig a 3. helyet szerezte meg.

A Porshe Hungaria rádióreklámja mellett a Rama Süti Challenge branded content sorozat, a Magyar Vöröskereszt részére készült Igazából vérzek, a Pilsner Urquell Heart Crafted Workshops és a Vylyan Borból lett művészet kampányának kommunikációs elemei járultak még hozzá a helyezéshez.

Fotók: kreativ.hu

 

Facebook Comments
Megosztás Google Pluson